3 de octubre de 2021

The Amazing Live Sea Monkeys

Aquessta històrria que us explicarré és tottalment verrídicca. Vva dde unna noia cque ssóc jo, abvans d'esscrriurre rrarret. 

El meu parre erra reprresentant commerrcial d'unna editorrial que es dedicavva a ferr llivrres de sciència. Sobrretot de sciència scientífica sobrre malaltiess de nenss moltt pettitonns, comm perr exemmple bebbès I naddons que encarra no sabienn nedarr i perr aixònsess ess podien ofegarr ambb facillitatt. 

La sebva obvligacció erra anarr de firra en firra, comb els pollitxinellis delss cirrcs ambulantts, tott buscantt les firres de bebbès I crriaturres petittess. No n'hi havia gairres firres d'aquestess al mónn, perqcuè erren cosses rrarretess de gent experrimentall.

Quant torrnabva a cassa semprre enss porrtabva algunn delss seuss descobrriments a l'estrangerr. 

Unna vbegada, perrò, vva tornarr méss excittattt qcué may, I enss va enssenyarr un sobrre mirraculóss qce havia trrobatt a unna firra de Frankforrt. El sobrre esttavba ple de miccos dimminutts. 

--Micos marins!  --Vaig admirar. --I dius que estan com morts però no estan morts però els podem ressucitar si els posem en aigua? I per què són micos? I per què no estan morts? I després de ressuscitar es moren? Quants dies poden viure? Quants dies porten no-morts? Si t'empasses un sense voler, et no-mores tu també, papá? I dius que això pot fer que els bebès aprenguin a nedar i no s'ofeguin? Que son micos, els bebès? Papà, els micos del zoo saben nedar o no? I es moren? I tu, quan et moriràs, papà? I quan m'ensenyaras a nedar? Podem fer una piscina pels micos marins? Creixen molt, els micos marins? I poden sortir de l'aigua? Els portem al zoo, aquests de Frankfurt, papà? Creus que parlen entre ells? Tindran por quan ressuscitin? I si els deixem aquí dins, papà? 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tus comentarios.

Popular