20 de octubre de 2021

Kiss Meet Music

Anem a pams. Jo no dic que Canyamars sigui de Dosrius ni de Far, és a dir, ni de lluny voldria pas començar un post barrejant peres amb pomes, d'acord? Al cap i a la fi és pot ser enze de posar un Far a la muntanya. Llavors cal escriure una Arenavah que és com una havanera però a l'inrevés i tot són problemes.

A Can Masuet no hi enténen gaire, d'aquesta moguda. I encara menys al cor de tot plegat, les urbanitzacions on el forasters conqueriren, pam a pam, durant el temps de glòria de la segona vivienda, la sacra terra dels avantpassats els quals, val a dir que potser éren una mica de fer castells i de deixar-los allà tirats per avorriment en plan ja us ho fotreu. 

El Montnegre mola, perquè és com los Monegros però sense desert ni òsties pardes i això no és cert en absolut, perquè no es pot plantar una merda al sauló del Montnegre i això ho saben fins i tot els sants. Tot i que es fan bons bolets al sotabosc, les tomaqueres no pugen i potser per això a Argentona (que no és Argentina ni res, tampoc) hi ha un castell abandonat d'un tio que es va entestar en inventar l'imperi de la tomaquera allà mateix, el molt idiota. 

Temps era temps quan les rieres que baixaven de les aigües subterrànies i abundoses del Montnegre s'aplegaven a Mataró i la liaven parda en forma de rieres que s'enduen cotxes. Res que en Peret no pogués arreglar amb un parell de rumbes ben parides. Una lágrima cayó en la arena parlava, en realitat, del sauló dels collons, que diu que un plora al Montnegre i s'inunden uns baixos a Llavaneres. Ara això ja no passa perquè la gent ja no aparca el cotxe enmig de la riera, que també s'ha de ser capgròs, home.

El Corredor no mola tant perquè s'omple de guiris tot esperant de sentir l'últim desig dels seus enemics. I mira que els ho expliques, però res. Com són guiris, oi? Van a la seva. "Oh yes, the corridor, very useful, I like it!" Parfavó...🙄

A Canyamars s'hi fan pijames. Però com la illa tortuga és guiri I no hi entèn, de enyes espanyoles de la Indústria tèxtil del maresme, doncs cagada pastora. Ni Peret, ni Arenavah, ni òsties.

Ara explica'ls per què coi hi ha un far tan lluny del mar. A veure tu com t'ho fas, tiu  llest. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tus comentarios.

Popular