20 de octubre de 2021

Kiss Meet Music TBT


En un principi hi hagué una vall. Després vingué un elefant i, amb les seves banyes poderoses, excavà dos llits de riu. Els anomenà Sauló de KK i Sauló de ME i llavors brollà aigua que allò era un bé de Déu. El paradís fou creat. Llavors va venir la revolució industrial i patapam. Es creà l'Ajuntament de Dosrius, que vol dir Ayuntamiento de los dos ríos de los cuales solamente queda uno que nosotros sepamos pero tranquilos, que os vamos a poner un ferrocarril de putísima madre. I pam. Dit I fet. Ferrocata del mil, tu.

Llavors arribaren els pijos. Tots en ferrocata que feia bo de veure, d'empolainats I perfumats com anaven. I van dir oh, què n'és de maco això, camacuuuu oi que si? Hi farem un club! Vots a favor? (Els pijus tot ho voten, son tan camacus...)

I pam. Arribà La Roda, que era un club i que es deia La Roda perquè La Rueda es veu que no va reeixir. Total, que hi van posar piscines, pistes de tennis, cavalls, restaurant... Tot molt camacu. Es veu que camp de golf no es podia perquè si tal la gespa del sauló la podria regar ta puta mare i en veritat va ser molt lleig, allò de la gespa, i és van dir el nom del porc. Total, que si vols golf te'l pintes en un quadre i s'ha acabat. I no es va votar perquè tampoc no calia, saps o no?

Buenu, llavors arribaren els fills dels pijus i com que no hi havia golf s'avorrien de la òstia, valen? Total, que van crear una discoteca il·legal perquè no consta enlloc però en sèriu que existía i bàsicament és deia Kiss Meet Music i la consigna era TRAJE UNA SANDÍA perquè si no, no entraves. Puntu.

Un bon dia va ploure del mil i diu que hom va veure un elefant volador. I tots van dir OH i també AH perquè és pensaren que era el Creador, valen? Però es veu que era un dron xinès.

I pam FI del club, de la disco I del conte. Tot inundat. Au, a cagar.

I vet ací un gos, i vet ací un gat, i un altre model de pijama massa macu per a ser cert ja ha arribat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tus comentarios.

Popular